mandag den 3. marts 2014

Gulerod kage

ingredienser
500 gr af gulerødder
3 små æg ( jeg tror, ​​at hvis du er stor nok med 2 )
6 CS saltet havre
3 CS hvedeklid
1 CS mælkepulver
1 CS majsstivelse ( maizena )
Bagepulver 1 CC
70ml skummetmælk
CS 6 0% yoghurt citron og vanille smag
1 CC flydende sødemiddel
1 CS hørfrø
sødemiddel pulver ( valgfri , for at gøre glasur )
Instruktioner
Skræl gulerødder, side 2 eller 3 og kog resten . Når de er kogt og kold, afløb. Sæt glasset i blender med mælk og piskeris , indtil en puré. Riv gulerødder og andre bookinger . I en separat skål tilsæt æg, klid , mælkepulver, majsstivelse , yoghurt, smag , gær og hørfrø og bland godt. Når dette godt blandet , mosede gulerødder, revne gulerødder og flydende sødemiddel til at smage tilsættes og re- slutter hænder (med blender ikke , at vi ikke ønsker desacher revet gulerod ) . Anbringes i en støbeform og horo ved 180 ( forvarmet ) omkring 30/40 minutter (afhængig af ovnen ) .
Det er bedst at teste kniv, prikkes og SAE hvis det allerede er tør. Åbn ikke ovnen inden 30 minutter eller kagen vil blive sænket .
Et kig klar fjerne formen og afkøles . Når det er koldt kan du drys pulveriseret educorante ovenfor hvis du selv er hærdet , og lad det sidde i et stykke tid, vil det danne en glasur indbygger .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar